Velkommen til ny blogg!

Noen av dere husker meg kanskje fra den tiden jeg blogget på sandragundersen.com. Kanskje er du en av de som har fulgt meg fra starten i 2009, eller en av de som hoppet på underveis, eller kanskje er du helt ny. Uansett vil jeg ønske dere alle velkommen! Velkommen tilbake, eller velkommen for første gang.

Mitt navn er Sandra Gundersen. Jeg bikker snart 28 år, og kommer fra Trondheim. Jeg har tidligere blogget om livet mitt som psykisk syk, hvor følgerne mine fikk følge meg gjennom opp- og nedturer. I 2016 sluttet jeg å oppdatere bloggen, da jeg ville fylle livet med andre ting enn sykdom. Dette har jeg klart, og livet mitt er totalforandret. I dag studerer jeg Kreativ Ledelse og Coaching hos CoachTeam AS og Universitetet i Agder, jobber som resepsjonist hos Raw Dancestudio og bor sammen med drømmemannen jeg aldri turte å drømme om.

 

Jeg har nå bestemt meg for å ta opp bloggingen igjen. Denne gangen kommer bloggen til å hande om livsstil og personlig utvikling. Jeg kommer fremdeles til å gi av meg selv og dele ting fra mitt eget liv, men fokuset er ikke lengre på psykisk sykdom. Den tiden er forbi. Nå er det livsglede og selvutvikling som står i fokus i mitt liv, og det ønsker jeg å dele med dere.

Har du ønsker om spesielle ting du vil lese om på bloggen, så blir jeg glad for forslag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..