10 grunner til å IKKE ta tak i livet ditt

Har du tenkt litt på å gjøre en innsats for å få det bedre med deg selv? Er du kanskje lei av å leve det livet du lever i dag, og vurderer å gjøre noen endringer? Du har kanskje funnet mange grunner til å gjøre en forandring, men det finnes også mange grunner til å la være. Her er ti grunner til å bare drite i det:

1. Det krever arbeid. Du må ofre litt av tiden du bruker på Netflix, Facebook, Instagram, dataspill eller andre tidstyver. Det vil føre at du ikke lengre blir den første som får høre om siste nytt på sosiale media, og kanskje ikke lengre får binget deg gjennom en hel sesong av en ny serie på to dager.

2. Det krever at du bestemmer deg. Du må ta et aktivt valg om å gå inn for en endring. Det kan være vanskelig nok å velge serie på Netflix eller hva du skal spise til middag, så det er forståelig om du ikke orker å forholde deg til dette valget i tillegg.

3. Det er tryggere å la være. Selv om du er misfornøyd med livet du har i dag, så er det jo også trygt å bare være i det gamle, kjente. Du vet jo ikke hvordan livet kommer til å bli om du får det bedre, og det er jo ganske skummelt.

4. Selvutvikling kan føre til at du lærer mye nytt om deg selv. Det du ikke vet har du ikke vondt av, er det et ordtak som heter. Trenger du egentlig å lære så mye nytt om deg selv da? Holder det ikke med det du vet?

5. Du kan finne frem ressurser du ikke visste du hadde. Det er jo litt skummelt å vite at du har noe inni deg som du ikke vet om, så da er det nok best å la være å finne dem. Ignorance is a bliss.

6. Kanskje finner du ut at du har tatt feil valg tidligere. Det er jo litt surt å finne ut det først nå, så da er det bedre å bare fortsette å leve som før. At du har muligheten til å velge annerledes fra nå av og ut resten av livet spiller ingen rolle, for det er jo fortsatt surt å ha valgt feil i fortiden.

7. Gammel vane er vond å vende. Vondt er skummelt, skummelt er farlig. Best å la alt være som det alltid har vært.

8. Det er bare alle andre sin feil at livet ditt har blitt som det har blitt. Det er ingenting du kan gjøre med ditt eget liv. Å ta ansvar for egen lykke er ikke mulig. Det er din skjebne og ingenting du kan gjøre noe med. Ikke sant?

9. Det kan hende at du må kutte enkelte mennesker ut av livet ditt. For å få et bedre liv må du kanskje fjerne tidstyver, energityver, folk du ikke stoler på eller folk som generelt fører med seg mer negativt enn positivt. Det fører kanskje med seg litt stress og litt færre likes og venner på Facebook.

10. Livet er altfor kort til å bruke tid på egen helse og personlig utvikling. La oss heller bruke tid på ting vi er lei av, ting som gir oss stress og ting som gjør oss deppa. De samme tingene som vi alltid har brukt tid på.

 

 

Eller kanskje du skal gjøre en innsats for å gjøre en livsendring? 😉 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..