Hvis du vil at 2019 skal bli ditt år…

Har du lyst at 2019 skal bli ditt år? Et år du kan se tilbake på og tenke «wow, dette året har jeg virkelig utviklet meg selv»? Hva om jeg forteller deg at du har makten til å gjøre noe med det? Jeg vet, jeg vet. Det er ikke alt i livet vi kan kontrollere. Det er ikke sånn at vi bare kan bestemme oss for å bli frisk fra sykdom og så blir vi det, og ingen har frikort fra å oppleve motgang. Det du derimot kan gjøre noe med, er hvordan du velger å møte motgangen. Innstillingen din. Valgene du tar hver dag. For selv på de mørkeste dagene har du et valg. Du kan velge å gi opp, og du kan velge å holde ut én dag til. Stå opp av sengen og gjøre noe som kan få deg til å føle deg bittelitt bedre. Du har makten til å velge hva du vil gjøre i dag for å få det bedre i morgen. Hvis du vil at 2019 skal bli ditt år, året du valgte å ta grep for å utvikle deg selv og skape en bedre tilværelse, kan du:

Ta ansvar. Vil du ha noe, gjør det som skal til for å få det. Hvis noe plager deg; slutt å klage og gjør noe med det. Ikke sitt og vent på at motivasjonen skal ringe på døra, finn den selv. Le mer. Si ja. Si nei. Vær mer takknemlig. Ikke vent på at muligheter skal dukke opp, finn dem selv. Ikke snakk negativt om andre. Gå ut av komfortsonen. Gjør en forskjell for andre. Gjør en forskjell for deg selv. Avfølg negative mennesker på sosiale media. Slutt å omgås negative mennesker. Sett deg mål. Finn ut hva som er viktig for deg. Vær aktiv. Gå inn for endring. Bestem deg for å gjennomføre det du har lyst til. Gjør ting du er redd for. Be om hjelp hvis du står fast. Ta hensyn til deg selv og dine behov. Omring deg med mennesker som gjør deg glad. Eliminer mennesker som ikke aksepterer deg for den du er. Ta færre selfies. Prat mindre, lytt mer. Slutt å late som at du er noe du ikke er. Drit i janteloven. Ikke se deg tilbake med mindre det er for å lære. Sett pris på det du har. Elsk deg selv. Si noe fint til deg selv hver morgen. Bruk mindre tid på tidstyver. Gjør mer av ting som gir deg energi. Gjør mindre av ting som stjeler energi. Les mer. Planlegg mer. Gjør ting du har lyst til å gjøre. Gi litt faen. Drøm stort. Prioriter helsen din. Drikk mer vann. Spis sunt. Følg magefølelsen din. Vær snill med deg selv. Vær snill mot andre. Ikke ta ting personlig. Ta til deg feedback. Bruk mindre penger. Lær deg å være alene. Elsk deg selv. Dans mer. Lek mer. Syng. La glasset være halvfullt. Følg en drøm. Reis deg opp. Just do it.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..