Onsdagsspørsmål

Hver onsdag kommer nå til å vies til onsdagsspørsmål på bloggen! Hver uke kommer jeg til å svare på et spørsmål innsendt fra dere lesere. Dette kan være spørsmål angående noe jeg har skrevet fra før av i bloggen, det kan være en konkret problemstilling du ønsker råd til, generelle tips i hverdagen, eller spørsmål om meg som person, min hverdag og min historie. Eller andre spørsmål som kan knyttes til selvutvikling og psykisk helse.

Velger jeg å svare på spørsmålet du sender inn så vil spørsmålet i sin helhet publiseres på bloggen, så reflekter over hva du spør om, og pass på å anonymisere de som eventuelt trenger å anonymiseres. Jeg kan ikke love å svare på alt som kommer inn av spørsmål, men jeg skal prøve å svare på det aller meste.

Er det mange små spørsmål så samler jeg alt i ett innlegg, men jeg ønsker helst å få litt større spørsmål som kan fylle et helt blogginnlegg. Dersom du har flere spørsmål, så er det fint om du sender dem inn hver for seg så jeg får bedre oversikt. Du kan være anonym hvis det er ønskelig.

Shoot!