Sandra nå

Jeg heter Sandra Gundersen, er 28 år gammel og kommer fra Trondheim. Jeg er sertifisert NLP Business Practitioner fra CoachTeam AS/Universitetet i Agder, og fortsetter til våren videre på ferden mot å bli sertifisert coach.

Jeg elsker å formidle både muntlig og skriftlig. Jeg brenner for å motivere og inspirere andre mennesker til å gjøre det beste ut av livet de har fått utdelt. Som 18-åring opplevde jeg at livet mitt tok en uventet vending. Istedenfor å fly inn i voksenlivet mot drømmene jeg hadde fantasert om, krasjlandet jeg på psykiatrisk sykehus og ble værende der i mange år. Dagene besto av angst, depresjon, selvskading og selvmordstanker og jeg trodde aldri jeg skulle oppleve min neste bursdag. Men her er jeg! Sterk og stødig, depresjon- og angstfri, livsglad og takknemlig. Etter en gedigen snuoperasjon med intens jobbing med meg selv, klarte jeg å rive vekk personlighetsforstyrrelsen jeg hadde utviklet bit for bit. Den fjerne, usannsynlige drømmen om å en dag bli coach ble sakte men sikkert realistisk, og her er jeg; godt på vei til å bli coach.

Historien min kan du lese HER.

Dette er min selvutviklingsblogg, hvor jeg deler min kunnskap videre. Kunnskapen jeg sitter med har jeg opparbeidet meg gjennom både livserfaringen min og utdanningen ved CoachTeam AS. Jeg kommer til å dele av meg selv, min historie og fortelle om hvordan jeg klarte å komme dit jeg er i dag. Jeg håper den kan inspirere og motivere deg til å gjøre endringer i ditt eget liv for å få et bedre forhold til deg selv og de rundt deg, og til å få det beste ut av livet du har fått tildelt.

Kontakt meg gjerne her: